Merhaba arkadaşlar,
Bana seyahatimle ilgili sık sık sorulan sorulardan biri:
'Peki hiç korkmadın mı?'
Oysa benim asıl korkum dikkatlice ayak uçlarımın üstünde tıpış tıpış ölüme doğru yürümekti. Bir insan yaptığı işten ve yaşadığı hayattan heyecan almadı mı, gerçekten
yaşıyorum diyebilir mi?
Bunun için kariyerimi taş sektirir gibi denize fırlattım ve hayat amacımı keşfetmek için yola koyuldum. 3 haftalık tatil planı olarak başlayan ve daha sonra 777 gün süren bir dünya turuna dönüşen bu seyahatte kendimi keşfettim.
Sizin desteğinizle bu kitabı başarılı olsa da, hayatından memnun olmayan ve bir şeyin eksikliğini hiseden insanlara ulaştırmak istiyorum.
Bu kampanyaya verilecek destek sayesinde kitabın düzenlenmesi, basılması ve ulaştırması sağlanacak.
Katkınız ne olursa olsun, maddi destek sağlayamasanız bile bu kampanyayı paylaşmanız bile benim için çok önemli. Size şimdiden teşekkür ederim! Benim için çok değerlisiniz!
Dilerim ki yola çıkarken yaktığım köprüler, kendi yolunu arayanlara ışık olur.
Sevgiler,
Haky
HakyAuthor.com

Projenin ilk yorumunu yapmaya ne dersin?